Har du ett eller flera foton som enbart ligger i en byrå och dammar? Som du verkligen skulle vilja göra något roligt av? Alla har vi enstaka bilder som vi gillar lite extra mycket, bilder som beskriver kärlek och återskapar tidigare minnen eller händelse i livet. Dessa foton är unika och personliga, men vad gör man med dessa fina bilder?

Att förstora dem till canvastavlor är verkligen ett bra alternativ. Att en canvastavla lyser upp hela väggen hemma hos sig med ett motiv som illustrerar och beskriver ett budskap är fantastiskt. Finaste med canvastavlor är att de trycks på canvas, dvs. målarduk. Canvasduken är högkvalitativ och tillverkas av bomull. Det finns många fördelar att framkalla sina foton på canvas, bland annat kan du välja dina egna mått som du tror passar in på din inredning. Allt ifrån små till större tavlor i sin egen smak.

Funderar du på att framkalla dina bilder till canvas då bör du ha några faktorer i åtanke. För att du ska bli nöjd måste bilden vara högupplöst för att uppnå kvalitets krav på canvasen. Har du fotograferat med din smartphone då bör du undersöka antal pixlar respektive bild har. Besök sajten fotopåcanvas.se, där finns verkligen all information du behöver veta innan du bestämmer dig att förstora dina egna bilder till tavlor hos något tryckeri på nätet.

19 Oct 2014