Greenline-33Att åka båt är härligt och i Sverige blir det allt mer populärt med fritidsbåtar, de har blivit allt större och är idag ett alternativ till att tillbringa sin semester i en sommarstuga. Nu finns det en sida Sveriges Båtportal vid namn iHamn.se som samlar båtfakta, båtlänkar, information kring gästhamnar, båtnyheter och driver ett av sveriges bästa båtforum.

Båtforum

I ett båtforum kan man diskutera allt det som händer inom båtvärlden, du kanske har frågor som vilken motorbåt passar just dig?, vilken segelbåt går snabbast? eller vilken motor ska du ha till just din gummibåt ? I iHamn's Båtforum kan du diskutera just detta, det är ett underbart båtforum.

Gästhamnar och Naturhamnar

Som båtägare är man alltid på jakt efter de trevligaste gästhamnarna som ligger skyddat eller den mest avlägsna men ändå underbara naturhamnen. Då finns det en underbar tjänst hos iHamn där de listar över 500 av Sveriges Gästhamnar med dess service på en satellitkarta. Så om du är på jakt efter Gästhamnar eller Naturhamnar så hittar du det du söker hos Sveriges Båtportal.

25 Feb 2011