Det blir allt mer poppulärt att anlita catering firma till sitt bröllop, det vill säga bröllopscatering. Bröllopscatering är ett enkelt sätt för dig att luta dig tillbaka och lämna matlagandet i händerna på en proffesionell cateringfirma.

Bröllopscatering är ingen större utgift utan en mindre investering så att du kan försäkra dig om att maten som serveras under bröllopet är varm, kommer i god tid samt smakar gott. En catering firma som utför bröllopscatering brukar även kunna bistå med mer en endast mat till festen utan även, scen, musik, artister och annat uppträdande. Man kan mer eller mindre säga att firman tar hand om själva festligheten men lämnar planerandet till dina önskemål. Du kan sätta i princip vilka krav du vill på firman du anlitar till bröllopscateringen, allt ifrån när maten ska serveras, vilken musik som ska spelas, eventuell underhållning, vad servitörerna/servitriserna ska ha för kläder på sig osv.

Anlita bröllopscatering i Stockholm

Att hitta en catering firma som uppfyller just dina krav kanske inte är det lättaste. Det blir mycket ringande och alla catering firmor erbjuder som sagt inte bröllopscatering. Men du kan vara säker på att det flesta är intresserade av att ta sig an ditt bröllop, då cateringfirmorna vet att det finns mycket jobb att utföra på ett bröllop. Ett bra tips är att alltid vara ute i god tid, speciellt i Stockholm då bokningarna kan strömma in under vissa perioder.

Vad ingår i bröllopscatering i Stockholm

Ovan har vi skrivigt lite om vad som ingår i bröllopscatering i Stockholm, men vi ska försöka presentera det lite utförligare.

  • TältVill man ha sitt bröllop i det gröna erbjuder många cateringfirmor i Stockholm tält.
  • FestlokalerFestlokaler står ofta som önskemål när det är bröllopsfest, cateringfirmor erbjuder ofta detta.
  • BlomsterarrangemangBlomsterarrangemang kan cateringfirman förmedla åt er, på ett snabbt och enkelt sätt.
  • Mat – Cateringfirmor erbjuder ofta två – eller trerättersmenyer och ofta väljer man mellan dessert eller bröllopstårta.
  • Personal – Satsa på kvalitén på personalen för det är mycket som annars kan få fel på ett bröllop.
  • Underhållning – I första hand så kan ni kolla med cateringfirman om dom kan hjälpa er med underhållningen.

24 Oct 2011