Butiksjakt är en sajt som listar och jämför butiker samt ger ut olika rabattkoder och specialerbjudanden för de butiker som listats där. För nuvarande listar Butiksjakt nästan 400 erbjudanden, det kan handla om allt från superrabatter på 75% på vissa utvalda varor till saker som till exempel fri frakt när man köper skor från skobutiken Brandos – ett aktuellt erbjudande som man kan ta del av på http://www.butiksjakt.se/.

Upplägget är enkelt – när man går in på Butisjakts förstasida ser man direkt de nyaste kampanjerna och senast inkomna rabattkoderna. Man kan också söka butiker efter kategori, så om man är ute efter specifika varor kan man lätt hitta det man söker.

Alla butiker som listas på Butiksjakt har också korta beskrivningar så att man kan bilda sig en uppfattning om den aktuella butiken man är intresserad av redan innan man går in på dennas hemsida.

Allting är helt gratis och Butiksjakt kräver ingen motprestation för att du ska få ta del av deras kampanjerbjudanden. Det är bara att klicka sig fram till den rabatt man är intresserad av och sedan är det bara att handla till rabatterat pris.

Det är heller inga småbutiker som listas, när vi kollade fanns till exempel affärer som HM, Zalando och CDON med på Butiksjakt – så det går att hitta allt från näthandelsjättar till mindre och nischade e-handlare. Så nästa gång du planerar att köpa något online – ta en titt på www.butiksjakt.se först!

1 Jul 2013