CanvastavlorEn av flera kända synonymer till canvas är målarduk. Förr i tiden brukade konstnärer som Picasso, Da Vinci, Rembrandt och betydligt fler skapa unika målningar på målarduk som förblev konst och skapade ett oförglömligt värde i sig. Tack vare media vet vi att deras konstverk har sålts men fortfarande säljs för extremt höga priser. Canvas är ett slitstarkt material (enkel vävt tyg) och tål väldigt mycket, vid laminering blir det även motståndskraftigt mot fukt och UV-strålningar. Strukturen på duken gör att fotografiet kan betraktas som oljemålning.

Genom åren har canvas tryck blivit populärare och tack vare senaste tekniken även ett billigt alternativ att framkalla foto på. Har du ett foto eller flera foton på dina nära och kära eller från en semester? Då har du möjlighet att framkalla på canvas. Väldigt många företag online erbjuder foto framkallning på målarduk. Du väljer dina egna mått samt storlek, som tillval har du även möjlighet att kunna montera ditt foto själv eller få tavlan monterad på kilram av tryckeriet. Vid val av självmontering blir motivet men även frakten billigare.

Ett foto beskriver mer än tusen ord, därför är det viktigt att välja ett foto som man verkligen vill framkalla. Oftast ligger majoritet av bilderna i en hög med andra bilder men en tavla tillverkad på canvas kommer att skapa personlig och exklusiv omgivningen hemma hos dig.

 

21 May 2014