DörrhandtagOm man ska renovera köket, eller helt enkelt lägga till ett par nya skåp eller köksluckor, är det viktigt att tänka på att beslag, handtag och knoppar blir snygga. Ett fult handtag kan få ditt nya skåp att se riktigt fult ut, medan ett snyggt handtag kan få ditt gamla skåp att se ut som nytt. Att köpa handtag kan dock vara krångligt, det finns en del specialiserade butiker men det är inte alls säkert att du hittar en i närheten av dig.

Ett bra tips till dig som söker dörrhandtag kan vara att kolla runt på nätet. En mycket bra sida som specialiserat sig på olika typer av handtag till ditt köp är Barahandtag.se – de har ett mycket stort sortiment som innehåller många dörrhandtag, beslag och knoppar som passar ditt kök. Genom att handla på internet sparar du tid, eftersom du slipper springa runt bland olika affärer som det inte finns särskilt gott om – underkläder hittar man ju i var och varannan klädbutik, men när det kommer till saker som dörrhandtag för köket blir det lätt lite svårare…

En av de bästa sakerna med Barahandtag.se är att de har ett brett sortiment och bra priser. Dygnetrunt-support per telefon är också en bra sak, även om vi inte testat supporten (vår leverans fick vi två dagar efter beställning mot faktura, så det fanns ingen som helst anledning att kontkta kundtjänsten). Dessutom var priset lägre än för jämförbara handtag i butik.

Så om du ska renovera köket – kolla in Barahandtag.se, du kommer garanterat bli inspirerad, spara tid och göra en bra affär!

16 Mar 2012