RabattkodOm du söker ett bra faktureringsprogram så är denna artikel för dig – vi kan nämligen erbjuda dig 10% rabatt på Faktura24, ett av marknadens snyggaste och mest lättanvända faktureringsprogram! Självklart kräver vi inget i retur.

Om Faktura24

Faktura24 är skapat specifikt för småföretagare som tröttnat på krångliga faktureringsprogram som man måste gå kurser på för att förstå. Att lära sig Faktura24 tar kanske tio-femton minuter, inte mer. Dessutom är det skapat med användaren i åtanke – snygg grafik och användarvänlighet är ledorden. Förutom grundläggande faktureringsfunktioner finns även en rad mer avancerade funktioner för den som behöver detta – till exempel återkommande fakturor (bra om man säljer abonnemang) och stöd för fakturor med ROT/RUT-avdrag.

Dessutom får man testa tjänsten helt gratis i 30 dagar. Därefter måste man dock bli betalande kund för att fortsätta använda faktureringsprogrammet, betalning görs online i Faktura24:s gränssnitt. Det finns också flera abonnemang beroende på hur mycket man fakturerar, så om man fakturerar i lite mindre skala behöver man inte betala fullt pris.

Rabattkod för Faktura24 faktureringsprogram

Om du bestämmer dig för att testa Faktura24, skapa konto på www.faktura24.se och testa tjänsten. Om du bestämmer dig för att genomföra ett köp, ange rabattkoden FA10 så får du hela 10% rabatt! Testa Faktura24 redan idag – som utvecklarna själva säger så är det ett lite bättre faktureringsprogram.

25 Jan 2013