Jag måste bara berätta! Fjällrävens Nuuk Parka är en utav de bästa jackorna som finns på marknaden idag, dels för hur den är sydd och skyddar dig under de kallaste månaderna om året, men även dess utseende är mycket tilltalande då den har en klassisk modell som aldrig kommer att gå ur tiden.

Nuuk Parka jackan är uppbyggd så att det innersta fodret består utav Supreme Micro Loft- fyllning som värmer dig och skapar ett skyddande hölje runt hela överkroppen men även rumpa och lår då modellen går lite längre ner för att skydda så mycket som möjligt, sen är det ett vind- och vätetätt yttersta lager, luvan har även ett fleecefoder och en pälskant som skyddar ditt ansikte från virvlande snöstormar för att du ska kunna ta dig fram och vistas i naturen utan problem.

Med många olika förvaringsmöjligheter i jackan med alla dess praktiska och små smarta fickor för att du ska kunna använda den så smidigt som möjligt är verkligen Fjällrävens Nuuk Parka parkas, jackan för dig som vill satsa på en snygg jacka i en otroligt bra kvalité som kommer värma dig många vintrar framöver, finns även i många färger beroende på vad du som kund vill ha.

Läs mer om Fjällräven här

17 Jan 2013