Fastigheter i HelsingborgFramtidens hotspot

Sedan Öresundsbron invigdes år 2000 så har intresset för fastighetsinvesteringar i västra Skåne ökat lavinartat, och det finns inga indikationer på att fastighetsmarknaden i denna del av landet är på väg att svalna - tvärtom! Med snabba tåg tar man sig smidigt till Köpenhamn varifrån man sedan kan åka vidare ner över kontinenten. Vill man investera i fastigheter är städerna längs den skånska västkusten ett mycket hett tips, Malmö i synnerhet, men även Lund och Helsingborg. Relier kan även tipsa om lediga lokaler i Helsingborg.

Relier AB är ett fastighetsförmedlingsbolag med fem kontor spridda över hela Sverige. Av dessa fem har vi placerat två i västra Skåne just eftersom att det händer så otroligt mycket här nu. Fastigheter finns och hela tiden får vi in nya spännande objekt att förmedla och för dig som är på jakt efter fastigheter till salu är våra tjänster helt gratis - allt från vår sökmotor på den lokala hemsidan - www.fastmera.se - till personlig hjälp från våra förmedlare. Det är bara att ringa eller e-maila något av våra Öresundskontor så kan vi ta det därifrån.

Malmö och Helsingborg

Relier Öresund har kontor i Malmö och Helsingborg. Malmökontoret täcker in fastigheter i både Malmö och Lund, samt närliggande områden.

Vill du komma i kontakt med Relier Öresund för hjälp att sålla bland fastigheter till salu i Öresundsregionen så kan du använda följande kontaktuppgifter:

Malmö

  • Adress: Gråbrödersgatan 2, 211 21 Malmö
  • Telefon: 040-30 75 00
  • E-mail: malmo[at]relier.se

Helsingborg

  • Adress: Bergavägen 1A, 256 44 Helsingborg
  • Telefon: 046-14 80 00
  • E-mail: helsingborg[at]relier.se

Stor omsättning av fastigheter

Även om det är stor efterfrågan på fastigheter till salu i södra Sverige så finns det samtidigt ett ganska rejält utbud. Nya intressanta objekt kommer till vår kännedom varje dag och har vi dina intresseuppgifter så ökar du dina chanser att få tag på en passade fastighet till salu markant.

Hör av dig till oss på Relier Öresund idag!

2 Jan 2014