Det är ganska vanligt att använda kläder som presentreklam. Folk förväntar sig nästan en t-shirt då de kommer på föreläsning eller åker på utbildningshelg. Gratiskläder med tryck är populär presentreklam och här finns det många speciella produkter som verkligen uppskattas av den som får reklamen. Man kan nämligen satsa på kvalitet och därmed ge bort presentreklam som kommer att användas och synas.

Enkla och viktiga klädesplagg

De flesta är vana vid tröjor med tryck och vem litar inte på dessa plagg till kvällens träningspass? Enkla klädesplagg som t-shirts, strumpor och mössa fungerar väl som presentreklam. Man måste dock fundera på hur mycket ens logga kommer att synas, och därför kanske det är bättre att satsa på något riktigt elegant som ett par snygga fleecevantar istället för tubsockor. Det spelar ju ingen roll hur enkelt plagget är så länge det används på ett sätt som ger exponering och uppmärksamhet åt det företag som annonseras.

Sportkläder

Sportkläder som presentreklam är både praktiska och smarta. Man behöver nämligen inte sporta för att uppskatta en skön vindjacka med tillhörande byxor. De flesta behöver den här typen av kläder då de ger sig ut på promenader under vår och höst, så den här varianten av presentreklam är högst användbar. En skön fleeceväst kan man ju använda både till och från jobbet och då man tar en skön promenad eller handlar mat. Är den snygg och praktiskt så kommer den att användas så det är viktigt att använda rätt färger och material då man utvecklar kläder som presentreklam.

29 Sep 2011