Där man känner sig tryggast är oftast i sitt hem. Oavsett om det är ett hus eller en lägenhet. Ett hem måste du oavsett om du vill inte lämna emellanåt. Det kan vara under ett par timmar eller bara ett par dagar, oavsett vilket står ditt hem obevakat och det är fritt fram för inbrottstjuvar att ta sig in.

Ett larm är något som håller inbrottstjuvarna borta vilket är statistiskt bevisat. Vid installation av ett larm får du larmdekaler som håller inbrottstjuvarna borta till en viss grad. Skulle de göra inbrott ändå så skräms de snart av larmet som sätts igång. Har du inte larm kan tjuvarna ta sig den tid de behöver med larm skräms de snart iväg.

Vill du öka din trygghet när du är bortrest installera ett larm som gör att du kan släppa tankar på inbrott och även brand. För om du är smart installerar du även ett brandlarm som är kopplat till ditt hemlarm som är kopplat till en larmcentral. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Att hitta rätt larmleverantör är inte det lättaste men på www.larmet.nu kan du hitta en översikt på vilka larmföretag som finns på den svenska marknaden.

2 Feb 2013