När man tänker på saker som vibratorer och massagestavar tänker man oftast på den ensamma kvinnan som tillfredsställer sig själv då hennes man är bortrest. Det må vara stereotypiskt tänkande, men många får nog den bilden när sådana saker kommer på tal... även om det numera är en långt ifrån rätt bild!

Det finns nämligen något som heter We-Vibe, som är en vibrator med fjärrkontroll vars främsta målgrupp är just par! Den som har fjärrkontrollen kan nämligen kontrollera styrkan och intensiteten på vibratorn, och på så sätt hur intensiva upplevelser och känslor som partnern får.

We-Vibe är specialgjord för par. Men behöver verkligen par en vibrator, är inte ”the real thing” ändå bäst och skönast? Jo, ”the real thing” kanske är bäst och skönast, men inte vid alla typer av lekar. Att utforska varandras kroppar med hjälp av en vibrator som We-Vibe ger faktiskt en intim och njutningsfull upplevelse – för båda parterna!

Att bara ha vanligt sex blir kanske inte tråkigt, sex är ju aldrig tråkigt, men variation förnöjer alltid och på så sätt så är We-Vibe något riktigt bra och intressant. Alla par som vill piffa upp sitt sexliv kan gott inhandla ett exemplar, det är en riktig njutningsförhöjare som verkligen kan förhöja ert sexliv till en ny och högre nivå.

Passa på och köp din We-Vibe idag på internet – du kan handla säkert, diskret och billigt online, du behöver alltså inte ens lämna hemmet för att kunna beställa din We-Vibe! Så passa på – det är en utmärkt julgåva som både du och din partner kommer att få oerhört mycket nöje av...

6 Dec 2013