inkassoAros Kapital inkasserar

När vi skickar ut en faktura till en kund har denne 30 dagar på sig att betala, och det gör de allra flesta. När tidsfristen på 30 dagar gått ut skickar vi ett påminnelsebrev till den kund som glömt att betala sin faktura och de flesta som inte betalat inom sin utsatta tidsram gör det nu. I informationsbrevet deklarerar vi för kunden att det är vi på Aros Kapital som har tagit över fordringen för fakturan.

Inkassokravet kommer i nästa skede - om kunden inte betalar fakturan efter påminnelsen. Inkassokravet kommer med en avgift. Vi på Aros Kapital vill underlätta för våra kunder att faktiskt kunna betala sina fakturor.

Tillmötesgående inkasso

Vi på Aros Kapital känner att vi har noll att vinna på att föra en hård linje gällande fakturaindrivning och inkasso. Självklart ska rätt vara rätt, men metoderna man använder kan vara flexibla och anpassas efter den betalningsskyldiges förutsättningar.

Den som mottagit ett inkassobesked från oss är varmt välkommen att ringa eller e-maila oss för att tillsammans med oss lägga upp en återbetalningsplan som fungerar.

Tio år som finansbolag

Aros Kapital fyller 10 år 2014 och sedan vi lade grunderna för vår verksamhet har mycket ändras. Finansmarknaden är i ständig rörelse och för oss är det viktigt att ligga i framkant för att våra kunder ska känna total trygghet.

Kompetensen är omfattande inom Aros Kapital, här finns experter inom såväl ekonomi som juridik och finans och vi arbetar hela tiden för stabil expansion genom tillfredsställda kunder.

Mer än inkasso

Aros Kapital är långt ifrån bara ett inkassobolag. Bland våra tjänster finns också:

  • Fakturaservice
  • Fakturaköp
  • Lån och investering

Kontakta oss idag för mer information!

 

25 Apr 2014