billigt webbhotellVilket är egentligen Sveriges billigaste webbhotell om man endast kollar på priset?

Det billigaste alternativet är självklart om man erbjuds ett webbhotell gratis där även ett domännamn ingår! Då sparar man pengar varje månad och år för att man slipper att betala för båda dessa. Så hela 0 kronor är det billigaste alternativet. Det vill säga om man väljer företaget Webbdo som jag länkar till här ovan. Men om man besöker den sidan så ser man även att det är till en tävling man kommer och inte till ett webbhotell som kostar 0 kronor. Men om man har tid att vänta eller har turen med sig så är detta hotellet en självklarhet! Jag själv har just skrivit in mig, så jag har chansen redan om någon dag att vinna detta paketet!

Andra billiga webbhotell jag kan rekommendera är One.com som ständigt har erbjudande! Eller varför inte Hostgator som är ett amerikanskt företag och väldigt attraktivt över hela världen...

16 Feb 2011