Det är ett hårt jobb att se bra ut. Nu menar jag inte att man ska se ut som en fotomodell och ha en helt perfekt kropp, nej, jag pratar om att få fram det mesta ur det som naturen gett en, att se så bra ut som man kan givet ens förutsättningar. Förutom att man självklart måste träna för att hålla sig i form - och detta har kanske inte så mycket med att se bra ut att göra som med att ta hand om ens hälsa, speciellt i dagens samhälle då de flesta av oss har väldigt stillasittande jobb - så finns det en rad saker man kan göra för att se bra ut.

Kläderna är en sak. Man väljer ju gärna kläder som passar en, kläder som framhäver de saker med sin kropp som man är mest nöjd med och som döljer de saker som man kanske är lite mindre nöjd med. Tycker man inte om att visa nakna armar kommer man förmodligen inte se bra ut i klänningar som lämnar armarna bara, just eftersom man kommer vara stirrig och nervös över att folk stirrar (det gör de inte, men nervositet är sällan rationell). Tycker man att man har vackra ben däremot så får gärna ens kjol vara lite kortare för att framhäva detta.

Samma sak med kosmetika, att använda smink är ett bra sätt att få vårt ansikte att bli ett litet snäpp vackrare, att få oss att se lite bättre ut, att få den där speciella utstrålningen man vill åt. Helst vill man slippa använda onaturlig kosmetika, så för er som vill använda er av smink så rekommenderar vi bareminerals - ett företag som tillverkar kosmetika av naturliga mineraler. Så se så snygg ut du bara kan, go for it!

1 Oct 2014