Är det svårt att köpa väskor online? Krävs det erfarenhet? Tjänar man på att köpa sina väskor online? Det finns många frågor och jag ska försöka tycka till så gott jag kan. Dock får ni tänka på att detta endast är mina personliga åsikter och inte alls något jag har belägg för utanför det.

Fördelar med att köpa väskor online

Köper man sina väskor online får man enligt mig tag på spännande väskor. Jag bor i en liten by i småland och där måste man åka hela vägen till Kalmar för att ens få tag på något. Och väl i Kalmar inser man att det inte finns så mycket - jämfört med online.

Man får också hem väskorna man köper online direkt till dörren, så man slipper alla resekostnader och den tid det tar. Det är framför allt frustrerande om man åker hela vägen och sedan inte hittar något. Frakten brukar även vara fri nu när man köper sina väskor online.

Här hittar ni en sammanställning över butiker som erbjuderväskor online och på nätet.

6 Oct 2013