kontorDå man söker nya lokaler till en växande verksamhet eller precis ska dra igång ett företag så kan det vara svårt att veta hur mycket plats man egentligen behöver. Det hela blir ju inte lättare av att man träffar Öresunds bästa fastighetsmäklare som får varje kyffe att se ut som ett palats. Om man är på jakt efter lediga lokaler i Malmö så är det viktigt att lokalen man väljer anpassas till egna behov och inte tvärtom. Visst är det vackert vid hamnens kajer och nog kan man drömma om inspiration med utsikt över stadens torg och kobbelstensgator, men det här är inte rätt tänk för rätt lokal.

Vidga vyerna

Man måste inte stanna i Malmö bara för att man startade sin verksamhet i denna stad. Det finns ju gott om andra affärscentrum i Öresundsregionen och blickar man bara lite utanför Malmös stadsgränser så är man ganska snart i andra trevliga städer som Lund och Helsingborg. Helsingborgs lediga kontor är ofta nya och riktigt inbjudande. Här har man byggt med tanke på:

  • Möjlighet till utvidgning
  • Tillgång till konferens- och festlokaler
  • Goda kommunikationer
  • Parkeringsmöjligheter
  • Smarta lösningar för företagsgäster

När man får tillgång till sådant som kommer att öka kvaliteten på jobbet så kan det vara väl värt att betänka en flytt. Har man anställda som bor i Malmö så bör detta inte vara något problem då det är så pass enkelt att ta sig mellan städerna i regionen. Det allra viktigaste är att man ser till att få en lokal i Malmö eller annan stad i området som verkligen ger det stöd som man behöver för sin dagliga verksamhet. Kan man växa och förbli i samma lokaler så spar detta en massa tid och energi, och det här är viktigt både då man drar igång och för framtida projekt.

16 Mar 2014